Turism Romania

Divertiland

In: Agrement

6 Aug 2012

Aventura are din 10 august 2012 (deci in mai putin de 4 zile) adresa oficiala: strada Divertismentului, nr. 2, Chiajna, Ilfov, Bucuresti. Pe Autostrada A1 Bucuresti-Ploiesti, KM 13.


Pentru ca distractia si aventura nu are ragaz sa astepte anul 2015, dezvoltatorii au decis sa deschida parcul acvatic in aer liber cat mai curand. Pe langa parcul acvatic in aer liber, se va da in folosinta si un parc de distactie in aer liber, un centru de divertisment acoperit (destinat familiei) plus un club wellness.

Plaja Acua Park (care se deschide pe 10 august2012) se intinde pe o suprafata de 42.000 metri patrati, avand estimat o capacitate de peste 7.500 de vizitatori in afara de zonele de parcare. In interior vor exista peste 27 de tobogane (Boomeranga, Multi-Lane Slide, Free fall Slide, Super Bowl si Speed Slide) si o piscina cu valuri care va da senzatia unei insule tropicale. Si surprizele nu se opresc aici; parcul va fi parcurs de Raul Lenes (Lazy River), iar in centru va fi amenajata Cetatea Ploii (Rain Fotress), o atractie realizata pe mai multe niveluri, ca un adevarat labirint al distractiei pentru cei mici.

Anul viitor, (in 2013), dezvoltatorii priconizeaza ca vor finaliza Aventure Park. Acesta va fi structurat la fel ca si Terra Park: o zona cu atractii majore special pentru iubitorii de senzatii tari, a doua zona – pentru familie si ultima zona pentru copii.

In parc vor fi asamblate: Dakarting, Tropical Storm, Rhino’s Revenge, Tarantula Thrill, Liana Swing, Mosquito Bites, Jungle Freeze, Crocodile, Jumping Gazelles, Equator, Banana Boat, Tree Fall, rollercoaster-ul Hyena Hell, Centipede, Crazy Gorilla, Helly Junters, Crazy Coconuts, Africa Express, Tropical Zoo, Kid’s Bumpers, Expedition, Leopard Dance si Flying Elephants. (Tropical Storm, Tree Fall si Flying Elephants sunt trei elemente asemanatoare cu cele din Terra Park: Toltec Pnedula, Willis Tower si respectiv ”La capatul lumii”).

Peste doi ani, se doreste inaugurarea complexului sportiv ”Sport&Weellness Club” care va mai include un centru de relaxare si spa cu restaurant, cresa si loc de joaca.

Oasis Fun Center reprezinta finalul proiectului (2015) si care va cuprinde: parc acvatic interior (de distractie), cimena 3D, minigolf, biliard, bowling, climbing, karting, jocuri electronice, alpinism (pe pereti de catarare), bungee-jumping sau roller-skating.

Asadar… ”Descopera taramul distractiei!” :)

Citeste si despre:

Cunoscut și (mai simplu) sub denumirea de Palatul Sturdza, Castelul Sturdza de la Miclăușeni se află la 20 km distanță de Roman și la 65 km de municipiul Iași.

Cam prin anul 1410, domnitorul Alexandru cel Bun donează vornicului Miclăuș, o moșie întinsă, foarte aproape de Lunca Siretului. Aceasta moșie devine cunoscută sub numele de Miclăușeni, dupa moartea vornicului.

Comments are closed.

Turism Romania

Informatii despre principalele atractii din Romania, locuri care merita a fi vizitate, statiuni montane si de pe litoral, pensiuni dragutze, traditii, etc.

  • Autumn Bernard: Ţânţăreanu mai deţine un teren de aproximativ 2.000 de metri pătraţi în zona Izvorul Rece, u [...]
  • Lucas K. Greene: Localitatea Alunis se afla in partea de est a Transilvaniei, la o distanta de 10 km de defileiul Ded [...]
  • Sfantul Nicolae: Este o biserica foarte frumoasa. Una din multele biserici [...]
  • Ionela: Foarte interesante informatiile. Intr-adevar, Transalpina este cea mai inalta si frumoasa sosea din [...]
  • infotrip: "Atractia costinestiului" (Epava Evangelia) serbeaza/ comemoreaza 44 de ani de la naufragiu, in acea [...]

Album foto

cetatea-deva-ziduri scena apuseni-scarisoara manastirea-barsana-interiorul-bisericii

Evenimente turistice Romania