Turism Romania

Jungle Park

In: Agrement

10 Mai 2011

Daca vreodata vrei sa testezi o liana asemanatoare cu cea a lui Tarzan sau sa te cateri precum o maimuta pe perete in Romania si nu stii unde… Raspunsul este: Jungle Park.

Amenajat pe o suprafata de 300 metri patrati, Jungle Park se afla in centrul statiunii Izvoare, la aproximativ 11 km de Baia Mare.
Numit si Parcul de aventura Izvoare, acesta este destinat grupurilor organizate pentru afaceri si turism si doar pentru sezonul estival.

De ce sa vii la Jungle Park?
Pentru ca ofera:
* trasee: Junior (special pentru micii aventurieri; care au implinit 5 ani), Jane si Tarzan (pentru cei care deja au peste 16 ani)
* perete de catarare
* trambulina
* topogane
* leagane
* coborari in rapel
* tiroliana
* tenis de masa/camp
* teren fotbal/volei

La Jungle Park nu lipseste adrenalina. Aici, se pot inchiria masini de teren pentru trasee off road propuse doar de organizatori sau de ATV-uri (unde adrenalina este garantata).
Pentru cei care vor experimenta off road-ul, se ofera instruire pentru condus si suport pentru utilizarea accesorilor, dar si asistenta, ghidaj si insotire individual sau pe grupuri.

Pentru ciclisti, parcul dispune la fel… trasee prestabilite si de biciclete.

In functie de nivelul apei, pe raul Mara, in perioada martie-iunie sau in Cheile Lapusului (la fel, in fucntie de nivelul apei), din aprilie-noiembrie se poate practica rafting-ul.

Mai multe detalii pe site-ul statiunii Izvoare.

Citeste si despre:

Cunoscut și (mai simplu) sub denumirea de Palatul Sturdza, Castelul Sturdza de la Miclăușeni se află la 20 km distanță de Roman și la 65 km de municipiul Iași.

Cam prin anul 1410, domnitorul Alexandru cel Bun donează vornicului Miclăuș, o moșie întinsă, foarte aproape de Lunca Siretului. Aceasta moșie devine cunoscută sub numele de Miclăușeni, dupa moartea vornicului.

Se spune că după mai bine de… continuare...

Comments are closed.

Turism Romania

Informatii despre principalele atractii din Romania, locuri care merita a fi vizitate, statiuni montane si de pe litoral, pensiuni dragutze, traditii, etc.

  • Autumn Bernard: Ţânţăreanu mai deţine un teren de aproximativ 2.000 de metri pătraţi în zona Izvorul Rece, u [...]
  • Lucas K. Greene: Localitatea Alunis se afla in partea de est a Transilvaniei, la o distanta de 10 km de defileiul Ded [...]
  • Sfantul Nicolae: Este o biserica foarte frumoasa. Una din multele biserici [...]
  • Ionela: Foarte interesante informatiile. Intr-adevar, Transalpina este cea mai inalta si frumoasa sosea din [...]
  • infotrip: "Atractia costinestiului" (Epava Evangelia) serbeaza/ comemoreaza 44 de ani de la naufragiu, in acea [...]

Album foto

slanic-prahova-mina-de-sare pestera-polovragi_0 cheile-turzii-4 pestera-coiba-mare1

Evenimente turistice Romania